Termeni si conditii

termeni si conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Prin utilizarea site-ului www.aparatdesudat.ro sunteti de acord si acceptati ca fara nici o notificare prealabila putem sterge sau adauga orice informatii si poze de pe site sau putem intrerupe orice activitate de pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri, nu garantam si nu confirmam sub nicio forma corectitudinea informatiilor de pe site-urile respective. Este hotararea dvs daca vizitati sau nu aceste situri sau daca luati sau nu in considerare informatiile gasite acolo.

Cand utilizati site-ul www.aparatdesudat.ro, dumneavoastra sunteti de acord sa ne puneti la dispozitie informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre dvs si nevoile dvs, astfel incat operatorii nostri sa va poata oferi solutii corecte din punct de vedere tehnic sau sa poata procesa comenzile plasate prin intermediul site-ului. In situatia in care constatam ca datele oferite in comanda nu sunt corecte ne rezervam dreptul sa nu expediem comenzile pana nu lamurim situatia si obtinem datele corecte.

Datele dvs personale vor fi folosite numai in scopurile pentru care acestea au fost oferite. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam catre terte perosane aceste date personale, decat cu acordul dvs.

Prin inregistrarea ca membru sau prin abonarea la newsletterele noastre veti primi oferte sau notificari conform solicitarilor dvs. Daca alegeti sa deveniti membru inregistrat pe site-ul www.aparatdesudat.ro trebuie sa alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces a contului de membru de pe acest site, orice activitate desfasurata in contul dvs de utilizator este integral responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne notificati imediat in cazul pierderii parolei contului sau in cazul in care observati semne de activitate neautorizata sub numele dvs de utilizator.

Informatiile si pozele din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SC VLADICOM TOOLS SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC VLADICOM TOOLS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dvs in calitate de utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.
Orice incercare de acces neautorizat la site si orice tentativa de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Imaginile produselor afisate pe site-ul www.aparatdesudat.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, www.aparatdesudat.ro depune toate eforturile, ca pozele si descrierile produselor sa fie conforme cu produse livrate. Totodata, www.aparatdesudat.ro va aduce la cunostinta ca pune spre vinzare produse puse la dispozitie de producatorii sau impotatorii din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor, marci asupra carora au drepturi depline pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. Continutul site-ului www.aparatdesudat.ro (descrieri de produs, parametrii tehnici, imagini, coduri de produs sau simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentanti ai producatorilor si/sau importatorilor in Romania. Din acest motiv, www.aparatdesudat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru specificatiile si descrierile produselor puse la vanzare, acestea fiind in conformitate cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Prin urmare, ne rezevam dreptul de a modifica ori de cate ori este nevoie, fara notificare prealabila, specificatiile tehnice ale produselor. Utilizatorii site-ului www.aparatdesudat.ro sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propria raspundere.

Produsele achizitionate online se pot returna conform O.G. 34/2014.

Produsele se pot returna, in termen de maxim 14 zile, doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost livrate, fara invocarea vreunui motiv. Costul transportului tur-retur se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC VLADICOM TOOLS SRL va schimba produsul comandat sau va returna contravaloarea produsului/produselor comandate, in functie de specificatiile clientului. Contravaloarea comenzii se va returna catre client in cel mult 15 de zile de la data verificarii si confirmarii ca produsul este conform si nedeteliorat. Returnarea sumei se poate face intr-un cont bancar specificat de client sau in contul din care s-a facut plata in cazul comenilor platite cu card. Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. De asemenea, coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul in care clientul doreste sa schimbe produsul comandat cu alt produs si costul de transport al noului produs va fi suportat de client.

Preturile produselor din cadrul site-ului includ TVA (19%), insa nu includ intotdeauna si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. In cazuri speciale, costul de livrare este mentionat ulterior, dupa plasarea comenzii.

 

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal

 

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Te asiguram de faptul ca orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulamentul 2016/679/UE.

Prin utilizarea acestui site, veti furniza anumite date personale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.