Despre Noi

Suntem o companie care isi propune nu doar sa vanda produse si accesorii, ci solutii care se potrivesc nevoilor dvs. Produsele vandute si proiectele pe care le-am pus in practica ne recomanda ca profesionisti in domeniu industrial si rezidential.

logo-micut-velt-1Intelegem ca alegerea corecta a orcarui produs din cadrul site-ului poate fi de multe ori complicata deoarece trebuie tinut cont de o serie de factori din teren pentru ca echipamentul sa vina in intimpinarea nevoilor dvs. Din acest motiv am ales sa construim solutii si sa raspundem rapid la intrebari, nu doar sa vindem pur si simplu produse, astfel incat sa beneficiati in urma investitiei facute atat de performantele optime ale echipamentului, dar si de suportul specializat al tehnicienilor nostri.

Datorita experientei indelungate pe care o avem in comercializarea aparatelor de sudura, am reusit sa selectionam doar acele echipamente care s-au dovedit fiabile in timp.sudor

Pentru aparatele de sudura va oferim servicii de consultanta tehnica gratuita si posibilitatea de a proba si vedea cum functioneaza aparatele pentru a stabili cea mai buna solutie pentru nevoile dvs. In plus, pentru a va convinge de calitatea sudurii pe care o executa aparatele din gama Velt, in descrierea produsului aveti si filmulete de prezentare.

Probarea aparatelor se poate face doar la punctul nostru de lucru, din Bucuresti.

Daca aveti nevoie de informatii despre poduse sau de consultanta gratuita, va rugam sa ne contactati!