Politica de Retur

Produsele achizitionate online se pot returna conform O.G. 34/2014.

Produsele se pot returna, in termen de maxim 14 zile, doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost livrate, fara invocarea vreunui motiv. Costul transportului tur-retur se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC VLADICOM TOOLS SRL va schimba produsul comandat sau va returna contravaloarea produsului/produselor comandate, in functie de specificatiile clientului. Contravaloarea comenzii se va returna catre client in cel mult 15 de zile de la data verificarii si confirmarii ca produsul este conform si nedeteliorat. Returnarea sumei se poate face intr-un cont bancar specificat de client sau in contul din care s-a facut plata in cazul comenilor platite cu card. Nu se accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. De asemenea, coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul in care clientul doreste sa schimbe produsul comandat cu alt produs si costul de transport al noului produs va fi suportat de client.